Sluit Dit is de oude website van de AOC Raad.
Deze wordt alleen nog gebruikt voor archiefdoeleinden. De laatste update is van 31 januari 2017. Ga hier naar de nieuwe website. http://aocraad.nl/
AOC Raad   Bronland 12-A    6708 WH Wageningen   T 0318-648900   E info@aocraad.nl
Volg ons op Facebook Volg de AOC Raad op Twitter Volg de AOC Raad op LinkedIn Youtube RSS Feed
A - / +

Kernteam

De AOC Raad beschikt over een kernteam voor ondersteuning, werkend vanuit Wageningen. Het kantoor is gevestigd in het gebouw Plus Ultra op de campus van Wageningen Universiteit.  

Het kantoor is bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 8.30-17.00 uur.

Het kernteam bestaat uit de volgende mensen:

 

Kernteam

Hilda Weges Projectmanager AOC Raad E-mail: hilda.weges@aocraad.nl Twitter: @HildaWeges Is aanspreekpunt voor het Netwerk Groene Groei en coördineert cursus.groenonderwijs.nl. Is voor twee dagen in de week gedetacheerd voor een project bij Groenhorst.
Mirjam Kuggeleijn Communicatieadviseur E-mail: mirjam.kuggeleijn@aocraad.nl Twitter: @mkuggeleijn Is verantwoordelijk voor alle in - en externe communicatie door de AOC Raad. Is woordvoerder voor de pers. Behartigt de belangen voor een beter imago van het AOC onderwijs.
Scilla van Cuijlenborg Beleidsadviseur mbo E-mail: scilla.vancuijlenborg@aocraad.nl Houdt zich bezig met alle ontwikkelingen rondom het mbo-groen.
Edith Diepeveen Beleidsadviseur vmbo E-mail: edith.diepeveen@aocraad.nl Houdt zich bezig met alle ontwikkelingen in het vmbo-groen.
Antoon de Groot Coördinator Bureau erkenningen E-mail: antoon.degroot@aocraad.nl Is de voorman van één van de diensten van de AOC Raad: Bureau Erkenningen, voor de uitgave van gewasbeschermingslicenties. Bureau Erkenningen beoordeelt het kennisaanbod en registreert deelname aan kennisbijeenkomsten.
Marleen Jacobs Secretariaat E-mail: marleen.jacobs@aocraad.nl Ondersteunt de beleidsadviseurs en coördineert de agenda's. Ondersteunt het bestuur en doet verslag van de bestuurs- en ledenvergadering.
Ina Lagendijk Medewerker secretariaat E-mail: ina.lagendijk@aocraad.nl Ondersteunt Antoon de Groot bij alle administratieve zaken die betrekking hebben op Bureau Erkenningen.