Sluit Dit is de oude website van de AOC Raad.
Deze wordt alleen nog gebruikt voor archiefdoeleinden. De laatste update is van 31 januari 2017. Ga hier naar de nieuwe website. http://aocraad.nl/
AOC Raad   Bronland 12-A    6708 WH Wageningen   T 0318-648900   E info@aocraad.nl
Volg ons op Facebook Volg de AOC Raad op Twitter Volg de AOC Raad op LinkedIn Youtube RSS Feed
A - / +

Internationalisering

Internationalisering is voor de AOC Raad een belangrijk thema. Nederland behoort tot de top 5 als het gaat om export van agrarische producten. Daarnaast exporteert de groene sector wereldwijd veel kennis. 

Internationalisering is een belangrijk thema binnen de AOC Raad. De scholen zijn betrokken bij diverse projecten. Op Europees niveau praat de AOC Raad volop mee in de netwerken EuropeaEVTAEFVET en EUproVET. Ook zijn de scholen vertegenwoordigd in het Borderless Netwerk.

 

Laatste nieuws

Laat alle berichten zien.

Publicaties

  • Quality Assurance of Foreign Placements in Europe De AOC Raad is een van de partners van QAFP (Quality Assurance of Foreign Placements in Europe) die zich sterk maakt voor geaccrediteerde leerbedrijven in Europa.
  • Orange Agricultural Education Met Orange Agricultural Education maakt het groene onderwijs zich sterk voor een veilige en efficiŽnte voedselproductie wereldwijd. In deze nieuw Engelstalige brochure van Orange Agricultural Education leest u wat het project inhoudt. Lentiz, Groenhorst, Van Hall Larenstein, CAH Dronten/Almere, Stoas Hogeschool, PTC+ Wageningen UR en de AOC Raad werken samen in dit project. Van de brochure is ook een Chinese versie beschikbaar.
  • Diversiteit en internationalisering, een potentiŽle symbiose Servicedocument van de AOC Raad, dat is gepubliceerd in samenwerking met Kies Kleur in Groen. Het document is een hulpmiddel voor AOCís, die internationalisering effectief willen inzetten in hun diversiteitbeleid en omgekeerd.